Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman merkeissä. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Uutta: KOL:in hallinnoiman Sotaorpojen tukihankkeen puitteissa meillä on mahdollisuus järjestää uutta toimintaa sen mukaan, mihin jäsenistöllä on mielenkiintoa. Sotaorpojen tukihankkeesta on kerrottu vuoden 2020 Huoltoviestilehdissä. Käy lukemassa.

Porina- ja Taitopiiri kokoontuu Aleksinkulmassa jutustelun ja askartelun merkeissä. Voi tulla myös oman käsityön kanssa tai tulla vain jutustelemaan. Hankintoja varten on hyvä ilmoittautua Senja Lambergille numeroon 050 3593222 joko soittamalla tai tekstiviestillä.

Korona sekoitti pahan kerran vuoden 2020 ohjelmamme. Tautitilanne voi edelleenkin tuoda muutoksia tämän vuoden toimintaan.
Tilaisuuksissamme noudatamme viranomaisten antamia suojautumisohjeita. Yhdistys on hankkinut kasvomaskeja ja käsidesiä, jotta olisi turvallista tulla tilaisuuksiimme. Huomioimme myös turvavälit. Toivomus toki on, että vain terveinä lähtetään kotoa pois.

Alkuvuoden 2021 tapahtumia:

Uudet ryhmät Alkuvuoteen on ollut suunnitteilla kaksi ryhmää: RUOKAKURSSI Marttalassa ja VOIMA- JA TASAPAINORYHMÄ liikuntakeskus Hukassa. Koronan takia ryhmien alkamista on jouduttu siirtämään. Kun on turvallista kokoontua, ilmoitetaan uudet kokoontumisajankohdat.

Perjantai 22.1.2021 klo 10.00 Kuukausitapaaminen Pekka Hakaheimo tulee jatkamaan kertomustaan vanhasta Oulusta.
KUUKAUSITAPAAMINEN ON PERUTTU

Torstai 11.2.2021 klo 11.00 Porina- ja Taitopiiri Askartelijat ilmoittautukaa Senja Lambergille maanantaihin 8.2.2021 mennessä.
PORINA JA TAITOPIIRI ON PERUTTU

Perjantai 26.2.2021 klo 10.00 VUOSIKOKOUS Käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus, tilinpäätös, valitaan hallitus ja käsitellään muut sääntöjen määräämät asiat Yhdistys tarjoaa kahvit. Toivomme runsasta osanottoa, yhdistys on yhteinen asiamme.


Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) myöntää vuosittain Kaatuneitten Omaisten Liitolle edullisia lomaviikkoja. Me Oulun seudun Sotaorvot ry:n jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Huoltoviestilehdestä löydät tarkempia tieoja sisällöstä, miten haetaan ja maksuista. Lomia kannattaa hakea.

MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI voit katsos myös tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta.


Korona keväällä 2020:

Kevät 2020 Italialainen toimittaja Irene Vellan on kirjoittanut nämä ajatelmat, jotka sopivat niin hyvin meidänkin kevääseen. Tämän lähetti Senja Lamberg tervehtien jäsenistöämme yhdessä hallituksen kanssa. Ajatelmat aukevat TÄSTÄ.

esimerkkikuva