Tulevaa toimintaamme

Kokoonnumme tammi-huhtikuussa ja syys-lokakuussa kuukausittain kahvittelun, seurustelun (mitä sinulle kuuluuu, miten voit), arpajaisten ja jonkun mukavan ohjelman puitteissa. Saamme myös tietoja tulevista tapahtumista ja meitä koskevista ajankohtaisista asioista. Tapaamispäivä on kuukauden 4:s perjantai klo 10.00-12.00. Paikkana on Aleksinkulman iso sali. (Aleksanterinkatu 9)

Touko-kesäkuulle järjestetään kesäjuhla. Joulujuhla pidetään marraskuussa. Lisäksi retkitoimikunta varaa meille teatteriesityksiä ja järjestää erilaisia matkoja, joista vakiopaikan on löytänyt Kaatuneitten Omaisten Liiton (KOL) järjestämät Hengelliset- ja Kulttuuripäivät.

Uutta Pidämme keväällä 2 ja jos mielenkiintoa on syksyllä 2 Porina- ja Taitopiiriä. Porinoidaan Seppo Turusen johdolla ja askarrellaan Senja Lambergin johdolla. Tapahtumakalenterissa on lisää tietoja.

Tulevia tapahtumia

Maaliskuun alkupuolella lähetämme laskulomakkeen jäsenmaksun maksamista varten. Samassa kirjekuoressa tulee myös vuoden 2020 jäsenkirje, jossa hallitus kertoo, mitä tälle vuodelle on suunniteltu. Seuratkaa postianne.

Torstaina 19.3.2020 klo 11.00-13.00 Porina- ja Taitopiiri Aleksinkulman Aino-salissa. Porinoita johdattelee Seppo Turunen. Senja Lambergin johdolla askarrellaan jotakin pääsiäiseen liittyvää. Askartelutarvikkeiden hankintaa varten, ilmoittautukaa Senjalle puhelulla tai tekstiviestillä 050 3593222 maanantaihin 16.3.2020 mennessä. Tarvikkeista peritään maksu paikanpäällä. Jos et halua askarrella, voit tulla mukaan oman käsityön kanssa. Tervetuloa!

Pe 27.3.2020 klo 10.00-12.00 Kuukausitapaaminen Aivoterveyslähettiläs Inkeri Hietanen Oulun Seudun Muistiyhdistyksestä kertoo muistin huollosta. Lisäksi Kalevi Kukkonen kertoo Oulun pommituksista Talvi- ja Jatkosodan aikaan. Mukana on myös omakohtaisia muistoja. Päätämme tapaamisen kahvitteluun ja arpajaisiin. Tervetuloa!


Tuetut lomat

Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH) on myöntänyt Kaatuneitten Omaisten Liitolle kolme lomaviikkoa vuodelle 2020. Jokaiselle lomaviikolle on 30 paikkaa. Me Oulun seudun Sotaorvot ry:n jäsenet, myös kannatusjäsenet, voimme hakea näitä lomia. Ensimmäinen lomaviikko oli Kuortaneen Urheiluopistolla 15.3.-20.3.2020. Toinen lomaviikko on Lehmirannan lomakeskuksessa Salossa 17.8.-22.8.2020. Haku sinne on tehtävä 17.5.2020 mennessä. Kolmas lomaviikko on Kruunupuistossa Punkaharjulla 9.11.-14.11.2020. Haku sinne on tehtävä 9.8.2020 mennessä. MTHL:n kotisivuilla MTLH.FI on tarkempaa tietoa lomakohteista ja lomalle hakemisesta. Huoltoviesti -lehdessä kerrotaan myös ajankohtaista tietoa lomista. Onnea loman hakuun !


Muut lomat

Rokua Oulun seudun sotaorvot ry:n jäsenet voivat vuokrata Oulun Seudun Hengitysyhdistys ry:n omistamaa Rokuan kuntokeskuksen läheisyydessä sijaitsevaa lomaosaketta. Katso lisätietoja tästä.